Livet

Krydda till sexlivet

Sexliv

Den erotiska filmen Fifty Shades of Grey introducerade bondage och BDSM för folk över hela världen på ett helt nytt och utelämnande sätt och har gjort att fler vågar och kanske framförallt vill prova vad man egentligen har för gränser i sexlivet. Man vill prova det där lilla extra, prova något nytt och spännande och kanske se hur långt man vågar gå. Vissa kanske vill och vågar gå så långt att man provar på extrem bondage medan andra kanske bara vill smaka på det lite grann och man ska göra precis som man känner för och ta det i sin, och sin partners, takt och utforska sig fram till ett nytt sexliv tillsammans.

Har man nu bestämt sig för att krydda till sitt sexliv en aning så finns det mängder av sätt att göra det på. En början kan vara att ta med sina egna sexleksaker till sänghalmen och använda dessa tillsammans med sin partner. Det kan vara leksaker i form av dildos och vibratorer, strap-on och analpluggar. Vill man däremot gå åt det lite mer kinky hållet och prova bondage tillsammans så är en bra start att använda sig utav ögonbindel. Det finns ett brett utbud av ögonbindlar och en stor variation beroende på vad man gillar, klicka här för att hitta just din favorit! Ögonbindlar går att hitta i härligt, mjukt satin-material och finns både som ögonbindel med snodd och som knytband. Vill man ha ett lite hårdare och mer kinky uttryck på sin bindel så väljer man istället en som är gjord i läder.

Med en bindel för ögonen blir allt lite mer sexigare, lite mer mystiskt och ännu mer pirrigt. Man är omedveten om vart ens partner är på väg över ens kropp och man har ingen aning om vad som kommer härnäst, vart nästa kyss kommer att vara, vart nästa beröring blir. När ögonen är förbundna förstärks alla andra kroppens sinnen vilket gör kroppen ännu mer känslig för till exempel beröring.

Vissa kanske tycker att det är att gå för långt att direkt använda sig utav en heltäckande bindel och då finns det alternativ i form av masker. Det finns mängder av olika typer av masker som kan användas för att höja mystiken i sovrummet och dessa används även flitigt vid sexuella rollspel (och även vid fester där man förväntas att klä ut sig). Även här kan materialet men framförallt utseendet variera kraftigt och det finns en hel del att välja mellan med olika nisch.

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *