Mode

Matcha rätt med tunika

Tunika

När man köper en tunika, har man investerat i ett plagg som både är snyggt att bära samtidigt som det ger fantastiskt komfort. Det finns tunikor i alla färger och gjorda i olika material. Här kan man välja det material man tycker är skönast att bära och som gör sig bäst som tyg för en tunika.

Tunika som modeplagg

En tunika kan man använda på många olika sätt. Om man har tänkt att ha på sig den i ett varmare land räcker det endast att matcha med lämpliga skor, till exempel en gladiatorsandal eller högklackat om det är ett festligare tillfälle. Om man bär tunikan i ett land med lägre temperaturer kan man matcha tunikan med antingen leggings i en annan färg eller ett par byxor med smalare ben.

Leggings finns i olika material och färger och kan verkligen komplettera en snygg tunika på rätt sätt. Med tanke på att tunikan oftast faller fritt från kroppen och inte sitter åt behövs en smalare silhuett på underkroppen. Man kan även matcha med en lång, smal kjol under tunikan som ger den rätta känslan av plagg-på-plagg-känslan utan att vara för bylsigt eller tjockt. Tunikan bör vara gjord i en starkare färg eller mönster än den matchande delen eftersom det är tunikan som fångar ögat vid möte med andra. En färgglad och mönstrad tunika är ett festplagg i sig och kan användas på många sätt.

Tunikor för olika kroppstyper

En tunika ger fantastisk komfort samtidigt som det ger en smickrande silhuett, oavsett om man är kurvig eller har en rakare kroppsform. Om man har härliga kurvor kan en lösare form på tunikan vara att föredra eftersom man vill kunna röra sig fritt, men samtidigt se moderiktig och fashionabel ut. Tunikorna är gjorda i olika material och de allra mjukaste tunikorna är de som är tillverkade i jersey. Det är ett kvalitetstyg som håller länge. Materialet faller snyggt men ger samtidigt en lös och ledig känsla och är skönt att bära. Oavsett vilken form tunikan har går det att matcha med både leggings, kjol eller en smalare byxa. Det finns även tunikor i materialet viskos vilket ger dig ett lätt och skirt material. Du hittar många olika tunikor här, och det finns många olika mönster, färger och skärningar att välja mellan.

Tunikor för alla tillfällen

Du kan hitta fantastiska tunikor för alla tillfällen här. De är tillverkade av olika material så man kan välja efter tillfälle och preferens. Tunikor finns i de flesta färger och kombinationer samt med otroliga mönster vilket gör att man kan välja efter ändamål. Om man är ute efter en mer festlig tunika, kan en mönstrad sådan i viskos vara att föredra medan en skön tunika tillverkad i jerseytyg kan vara en som man använder mer till vardags. Alla tunikor går att använda som de är med de skor som du tycker blir snygga till eller så matchas tunikan med leggings, smalare byxor eller en smal, lång kjol. En tunika kan användas till många tillfällen beroende vilka skor och matchande plagg som man väljer. Om man har en kroppstyp med kurvor är tunikan ett extra bekvämt plagg som samtidigt ser fashionabelt ut.

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *