Mode

Tunikor i stora storlekar

Tunikor i stora storlekar

Det är något alldeles särskilt med tunikor i stora storlekar! För det första är de sköna och kommer i himmelens alla färger och mönster; man känner sig alltid bekväm i ett klädesplagg som både är snyggt och inte stramar åt. Du kan köpa tunikor i stora storlekar online här. För det andra är de alldeles utmärkta om man har några extra kilon som man gärna vill trolla bort då de täcker midja och rumpa mycket väl.

Det som är fiffigt med tunikor i stora storlekar är att man genom att kombinera dem med olika klädesplagg och attiraljer kan ha dem i alla livet skeden och situationer. Till exempel kan man bära dem lite vardagligt med passande leggings och platta skor och då är de perfekta för alltifrån vardagssysslor till kontorsgöra. Sedan kan man byta ut sin leggings med ett par snygga strumpbyxor och skor med klackar och vips, är man redo för festen eller en trevlig kväll ute med vänner. I dagens stressiga miljö och livsstil är det underbart att kunna bära ett plagg från morgon till kväll!

Vill man vara lite extra elegant i tunikor i stora storlekar kan man välja en tunika som är lite formskuren att gå in under bysten och i finare material som t.ex. spets, broderi eller med glittrande stenar. Man kan också välja en tunika utan ärmar och sedan vira en vacker sjal om axlarna, sätta upp håret och smycka sig med ett par söta örhängen och sedan är man redo för opera eller cocktailparty. Eller varför inte våga sig på en raffig tunika med leopardmönster och ett par högklackade stövlar som ger ett både sexigt och snyggt intryck? Vem säger att man måste vara pinnsmal för att dra åt sig allas blickar?

Tunikor är lätta att tvätta och stryka och det gör dem lämpliga för vardagslivet. Har man några par leggings och ett antal tunikor är garderoben i princip komplett då man kan kombinera dem i det oändliga. Vare sig man föredrar enkla, enfärgade tunikor eller stormönstrade eller blommiga varianter så finns det tunikor för alla smaker. Plagget har också olika skärningar i halsen, till och med volanger eller polokrage, och det finns tunikor både med och utan fickor.

Man kan ha tunika året runt; på vintern kan man välja tjockare material eller stickade tunikor och om sommaren skira tyger och bomull. Ska man på sommarsemester kan man också ta med sig ett par tunna strandtunikor som man kan bära över en baddräkt eller bikini. Det är inte bara snyggt utan får en dessutom att känna sig lite mindre exponerad och det är just det som är så fiffigt med tunikor i stora storlekar: de passar precis överallt!

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *